Bittersød Aarhus-juice

Glædelig torsdag folkens,

Sikke dog et fabelagtigt forårsvejr i dag, hva? Jeg takker pænt min kære mor, der bliver 60 i dag. HURRA! for dig.

Kollegierne i Universitetsparken Aarhus Parkkollegierne

Jeg sidder netop og kigger ud af vinduet her. Nyder de sidste dråber Aarhus-juice, for jeg har arbejdet herfra i denne uge. Forårsfluenza vol. 2.0 gjorde at jeg fik foræret en uge i smilets by. Det er slet ikke så dårligt at spendere lidt flere dage her, inden jeg rykker de lyserøde Søbogaard-kasser (som min seng står på) til Vanløse. Det er så hygsomt at være hos min gangfamilie lidt endnu. De er allesammen sygt søde, og jeg kommer til at savne dem. Og Aarhus. Men heldigvis kan jeg altid komme på besøg. Kan godt mærke at jeg er lidt et andet sted, og at det ikke helt fungerer at arbejde hjemmefra – der er altid liiiige en diskussion, der skal onduleres i køkkenet. Ih, jeg ville gerne flytte hele 5.3 med over Storebælt. Så nyder dem alt, hvad jeg kan. I aften har vi fællesspisning. Det bliver herligt at smovse indisk curry med mine gangstars. Og måske skal der kigges lidt på en fredagsbar i morgen, med mit søde, kaffegale sidekick. Var nemlig så heldig at få en funklende ny stjerne af en ven, her på kollegiet.

Så, skål i tranebærschorle for Aarhus, kollegielife og veninder. Og min mor. 

Og for jer! 

PS: Er der nogen, der kender til Harry Potter-formularen, som får alle ens ting til at pakke sig selv?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s