Små(kke) lykkeglimt

Hej derude,

Jeg er bestemt ikke den første til at synge serenader om Instagram og småtingsglæder her i blogland (både amerikanske og ama’rkanske Emily deler småfinheder hver uge). Men hvor er det dog et dejligt medie! Jeg kaster mangt og meget i instagrams. Og jeg glæder mig hver gang over lykken i det små. Netop det, er Instagram helt uovertruffen til. Og ja, det kan da være rimelig anstrengende sådan at anmase sig med sin iPhone, og hele tiden tænke i billeder (lidt ligesom dengang man tænkte i statusopdateringer til Facebook). Men det får mig virkelig til at glæde mig over helt simple ting. Og dvæle ved hverdagslykken. Som farverne i en pose slik. Kaffekærlighed. Eller de yndigste, forårsfine blomster. Øjenfryd i kvadratformat. Og gerne med hvide kanter. Generelt så synes jeg at Instagram er med til at gøre hverdagen lidt finere (og sjovere).

tete a tete

kaffekærlighed

Følg gerne med i mine foto-eventyr på @journalinnea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s