Jeg har ikke glemt at jeg har en blog

Næ, tværtimod. Hvad har jeg så lavet siden sidste indlæg? Jamen, jeg er blevet syg. Tvunget i seng. Har brugt alt for mange timer i sengen siden i fredags. Pudser næse med ca. samme behændighed som elversnacken Legolas skyder pile afsted. Krankenstein, der er mig. Og selvom, jeg jo har haft oceaner af tid til at blogge, så har jeg været så udmattet at jeg ikke gang har læst bøger, fordi de var for tunge at holde. Og jeg ville heller ikke bare blogge for at blogge – jeg ville ligesom gerne fortælle jer noget. Noget spændende.

Jeg havde faktisk breaking news i lørdags – modtog nemlig et opkald om at der var 9 mennesker, som var blevet enige om at jeg skulle flytte ind hos dem. Yup, jeg flytter i kollektiv. I Vanløse. Bliver øko-veggie kollektivist med mit helt eget lyserøde Fritzl-kælderrum fra april til oktober. Dét bliver spændende. Jeg tyggede lidt på idéen med kollektiv, som I ved. Og fandt ligesom ud af, at jeg er alt for ung til ikke at prøve kollektivlivet af. For det har tiltalt mig, og nu har jeg muligheden for at prøve det. Lyngfryd hedder kollektivet. Jeg tror det bliver et dejligt halvt år der. I morgen skal jeg spise middag med dem allezammen, og det glæder jeg mig til. Gør alt, hvad jeg kan for at blive frisk. Men ahhhrggg! jeg gider snart ikke ligge i min seng mere. Heldigvis blev jeg frisk til at blogge idag, så mon ikke sygdommen er på retræte. For det er altså ikke lige bomben, omend jeg har rigelig tid til at få set alle serier, film og tale i telefon med veninder, min far, skype med min moar og med et par af mine brødre.

Det er altid godt med en sang at stemme tankerne til. Så derfor skal vi høre den her i dag.

Jeg håber I stadig følger med derude. Og at I har det godt.

Tirsdagskærlighed til jer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s