I kronologisk rækkefølge

Hej.

Jeg ved godt, jeg er pisseirriterende sådan at ha’ gang i et helt nyt liv og så lade jer i stikken. Jeg ved ikke om I kan fornemme det, men jeg oplever så mange smilfremkaldende Københavnerøjeblikke for tiden. Dog kommer de lissom æ rætti ind gennem skærmen og ud til jer. Børnefamilielivet kombineret med 10-17-kontortjans og så samvær med herlighedsmennesker gør, at jeg hverken får rigtig tid til mig selv eller (derfor) jer. Tager dog masser af billeder og tænker mange tanker om blogindlæg og min lille læserfamilie. Så, nu får I lige det hele.

Kollegie AarhusJeg indfandt mig til fredagsfejring på det sweet ol’ 5.3.

ParkkollegierneVågnede op til solskinsforår og skjortetørring hos naboen. Elsker den unipark.

Kollegierne i Universitetsparken25 år, og åbenbart stadig ikke for gammel til at rode lidt i ny og næ. Kan godt mærke at jeg er på vej væk fra værelset. Men samtidig er det virkelig svært at give slip. Lidt ligesom med en ekskæreste. Man ved det er slut, og at begge skal videre. Men det er svært at gi’ slip. For det er jo så trygt, og man kan finde vej til toilettet selv i mørke.

StorebæltDen følelse sad i mig helt til jeg nåede portalen til Djævleøen søndag aften. Her var jeg fri af fortiden, og kunne mærke fremtiden krible forude.

Livet på FrederiksbergNåede frem til den farverige familie på Frederiksberg. Er virkelig ærgerlig over at der ikke bare er et ekstraværelse, jeg kan flytte ind i.

photo 1-3For at føle mig mere hjemme, havde jeg medbragt lyserød kontorpimp fra Aarhus. Aldrig gå ned på post-its!

Min Mac dør for strøm om lidt, så kan desværre ikke nå mere i aften. Lover dog mere snarligst.

Hold jer muntre.

Advertisements

2 thoughts on “I kronologisk rækkefølge”

  1. Lyder som om du trives som eksil-jyde 🙂 Glæder mig til flere billeder. Hvor har du købt den fine hvide plastic “dims” med de mange rum?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s