Boblebrandert

20140307-175114.jpg
Både billede og overskrift er egentlig lidt misvisende for lige nu sidder jeg faktisk på motorvejen. Godt nok i en aftagende boblebrandert og med rejemad(der) i maven. Der var lige noget, som skulle fejres. Skal hjem og spise hos min bror, på fredagsbar med en sød veninde og ellers bare sove længe i min egen seng. Glæder mig til den står et sted hos mine nye kærlighed (København). Jeg har lært at html-kode idag, forresten. Yay!

Glædelig fredag, svesker!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s