En ny slags hverdag

Hej fine internetvenner,Frederiksberg

Hvordan er det så, livet i København, tænker I måske?

Jallem, det er faktisk helt fabelagtigt. Er flyttet ind hos den sødeste familie på Frederiksberg (min søsters), og har fået en ny bedste ven. Vi har samme yndlingsfarve (lyserød), og har bygget hule og malet heste idag. Lige hvad jeg trængte til, efter en lang og lærerig praktikdag. Er ret ør i hjernen efter at forholde mig til alskens søgejuice og title tags. Det er meget anderledes end at sidde foran skærmen og lide specialedøden. Men det er også krævende – på en rigtig god måde. Prøver ikke at tænke på, hvordan det er gået med specialet, eller at jeg endnu er boligløs her i København. Alting løser sig jo nok, på en eller anden vis.

Jeg har jo prøvet det før, det med at flytte til en ny by uden at ha’ et sted at bo. Der gik ca. tre uger, før jeg fandt bolig i Hamborg. Hurra for søde søskende og gode venner, der hjælper en, når man har brug for det. Faktisk føles det ret anderledes fra da jeg rykkede til Hamborg. Jeg er mere rolig her. Det virker ikke så farligt, fremmed-agtigt her. Folk taler jo det samme sprog, omend med en anden dialekt. Foråret lysner forude, og jeg lider ikke af separationsangst over at være væk fra en kæreste, som dengang, jeg gik hjertetung rundt i Hamborg.

Håber I har en dejlig mandag derude bag skærmene.

Advertisements

2 thoughts on “En ny slags hverdag”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s