Det vilde pendlerliv

Hej i søndagsland, søde læsere.

Jeg sidder netop nu i Rødbillet-bussen på vej mod vores smukke hovedstad. Bussen er fyldt op, og ser mange andre tømmermændstrætte ansigter, når jeg kigger rundt. Jeg er lidt af en lurer. Elsker at observere folk, og fantaserer (eller forestiller) mig tit, hvad deres historie mon er, hvor de er på vej hen etc. Jeg sidder ved siden af et rockband. Tre fyre, der ser lidt alkoholhærgede ud. Med sort tøj, langt hår, sort neglelak og en stærk røgdunst. Den ene af dem har i ægte rockstjernestil solbriller på inde i bussen. Ved siden af ham sidder en studine og ser Hart of Dixie. Solbrillerockeren kan ikke helt lade være med at se med i smug. Hans to bandmates sidder og snakker om koncerten igår, og om at det kunne være lækkert med fiskepinde til aftensmad. Jeg morer mig hemmeligt over dem, mens jeg prøver at koncentrere mig om søndagens læsning: søgemaskineoptimering og meta descriptions. Lærer nye tricks!

Håber I har haft en god weekend.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s