Lørdagsliv

“Hvad laver Linnea?” “Er hun i live?” “Hvorfor blogger hun ikke?” Det har I måske tænkt. Jamen, jeg er levende. Dør dog lidt indeni når jeg hører den her smukke sang. Dét er musik, der taler til mig.

 

Lige nu ligger jeg på min seng og trykker repeat på den, mens jeg spiser kage og glæder mig til pizza og vin senere, efterfulgt af øl og gensyn med en gammel ven. Ægte lørdagsstemning i Linnealand. I morgen pakker jeg kufferten og tager til København, hvor jeg er startet i praktik et vildt spændende sted. Havde første dag igår, og selvom jeg både var lidt nervøs og forvirret, så kan jeg mærke det bliver godt. Rigtig godt.

Jeg har det sådan ret paradoksalt. Jeg har både lyst til at gi’ hele verden et knus, og er ved at revne af glæde, men samtidig føler jeg et stort hul i mit hjerte. Jeg ved ikke helt, hvad det går ud på. Muligvis er jeg blevet skruk? Glæder mig i hvert fald helt langt ned i maven til at se min niece og nevø i morgen aften.

Ha’ en rigtig dejlig weekend, søde læsere.

Hvis jeg kunne, så gav jeg jer allesammen en krammer (eller en lammer, hvis I er til den slags).

Advertisements

4 thoughts on “Lørdagsliv”

  1. Jeg modtager sgu gerne et kram – eller flere! Jeg trænger til det 😢
    Livet har lige givet mig en kæmpe lammer jo…. Pyha 😭

      1. Tak søde – kommer du på disse kanter igen engang – så giver jeg en kop the 😊

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s