Strømafbrydelse & forårsfluenza

Hej med jer,

Jeg ligner lidt Nosferatu idag, så det syn vil jeg allernådigst spare jer for. Jeg har nærmest indlagt thedrop og allieret mig med en varmepude. Og så er det jo nærmest hyggeligt at være syg, hva? Især når der er strømafbrydelse. Inden den mørklagte mit rare barndomshjem, nåede min søde mor heldigvis at bage fastelavnsboller. Afbrydelsen var vist meget lokal, og er efter en lille time ovre igen.  Håber det samme er tilfældet med min flu, for har en spændende uge i vente *teaser*.

strømafbrydelse 2014Håber I har en god mandag.

Hvis ikke, så kan den her ørebisken måske redde dagen.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s