Hovedet på bloggen

Så fik I lige dobbelt op på mig i headeren. Det var egentlig et snap jeg sendte til en veninde igår, da jeg var i stort dilemma om hvilket af billederne, jeg skulle vælge som nyt profilbillede på Facebook. Havde et af Chewbacca, der forulempede Prinsesse Leias ene bryst, og det synes jeg var liige fjollet nok. Nu har jeg det med kattehatten i stedet. Helt fjolfri har jeg åbenbart svært ved at være.

Hvorom alting er, så har jeg længe længtes efter nyt bloglook, og nu er det sket. Lover en bedre header snart, men I må lige leve med den lidt endnu. Jeg har i øvrigt en hjemmehæklet teori om at læseren føler sig tættere på bloggeren, når hun tit kigger ud på læseren. Passer det?

Håber I kan li’ mit nye bloghjem.

Over and out.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s