Senaftens-mirakler

Hejhej,

Sikke’n fest, der er på bloggen her, hva. Jeg kan se I læser med, men I siger ikke så meget. Det er også helt ok. Det er heller ikke så tit, jeg selv giver et pip med på de blogge jeg læser. 

Hvis I ikke har luret det endnu, så kan jeg godt li’ at opfinde ord selv. Eller sammensætte dem. For det er bare det jeg gør. Jeg kunne også ha’ kaldt indlægget her for ‘Late Night Miracles’, men det gør jeg ikke. Det er i min bog god stil at gøre sig umage. Også gerne med vores fine, danske sprog. Jeg har taget både min studentereksamen og halvdelen af min universitetsuddannelse på engelsk, så jeg kan nemt slynge om mig med anglofilibaba. Men jeg har valgt at blogge på dansk, så det gør jeg. Altså.

Udenfor er det faktisk en mørk og stormfuld aften. Regnen spiller trommekoncert på ruderne, og jeg hygger mig med specialet. Voldhygger.

stearinlyshygge

Jeg hører (mere) god musik:

Og drikker krydret indisk the med rismælk og honning. Mums!

Chai latte rismælk

I, der ikke kun kender mig fra internettet, ved at jeg æælsker chai latte. Det er der røget en del cafépenge på. Bortset fra Perch’s Tearoom, så laver Løve’s Aarhus’ bedste. Men du kan faktisk sagtens lave en ganske habil en derhjemme. Sådan et kanelknus af en sød thedrik redder tit mine aftener. For the slukker tørsten og opløser mange sorger. Især når den serveres med lidt vintergak og et par friske dadler som sidevogn. 

Chai latte servering

Håber I har en fabelagtig aften. Det er jo lille-fredag.

 

Advertisements

7 thoughts on “Senaftens-mirakler”

 1. Jeg læser stadig med… Mit liv er dog vendt fuldstændig på hovedet, på den RIGTIG DÅRLIGE MÅDE, så mit overskud til at kommentere er et rungende nul. Men jeg hepper stadig på dig 😊

  1. Åh nej da 😦 Det er jeg ked af at høre. Har tit tænkt på om du mon var ok. Det lyder det ikke helt til, men jeg hepper på dig 🙂 Tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar trods alt.

   1. Hvor er du sød! Nej, jeg er ikke ok… Jeg skal skilles – han har en affære med en kollega og har haft gennem længere tid. Han har valgt hende i stedet for mig og børnene 😞 Så hvis jeg var en ludo brik, så var jeg vist slået hjem nu!😢

 2. Shitfuck noget røv! Ej, det er jeg virkelig, virkelig ked af at høre. Det må være usandsynligt hårdt. Sender en masse kærlighed og internetkrammere din vej. Puha, det er jo noget vanvittigt møg. Ved nærmest slet ikke, hvad jeg skal svare. Har lyst til at sige en masse grimt om en mand, jeg slet ikke aner hvem er. Måske er du slået hjem, men du kommer på banen igen, det ved jeg!

  1. Ja, sommetider er fucking lort bare det pæneste man kan sige…. Mit fokus er på børnene. Ved ik om du husker det, men vi har jo en bette en på nu 7 måneder, hun kommer jo ikke til at kunne huske det – men det gør storesøster på lige om lidt 5 år derimod…. Jeg håber du får ret, at jeg kommer på banen igen. Lige nu er det hele bare Kaos! Kram og kærlighed modtaget! Tak 💕

   1. Ja, det kan jeg godt huske – du var nødt til at tage hjem til hende. Pyh altså. Tror helt sikkert du har fokus det rigtige sted. Selvfølgelig er det kaos nu. Håber du har en masse gode mennesker omkring dig. Tænker på dig ❤ ❤ ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s