Københavnerkærlighed

Idag er det gråt. Igår var vejret flot. Selvom solen ikke skinner udenfor, så stråler den indeni mig idag. Sådan er det når man er forelsket. Og det er jeg. Komplet teenageforelsket i vores smukke hovedstad. Har opsagt mit kollegieværelse idag, og prøver på ikke at tænke på, at jeg endnu er boligløs i København. Heldigvis har jeg søde venner og søskende derovre.

Når man er forelsket, så er det umuligt ikke at smile over hele krydderen, opføre sig fjollet og fortælle sine nære om den boblende kærlighed indeni. Derfor deler jeg en masse billeder med jer idag.

Jeg er vild med det hele jo! Men sådan er det som oftest i den indledende kærlighedspsykose. Er dog sikker på at jeg får et langt og spændende forhold til København. Har længe haft en drøm om mig i den by, og nu sker det snart. Flere af mine veninder har boet i byen, men er flyttet derfra, fordi de ikke faldt til. Det agter jeg bestemt at gøre.

Har I nogle gode Københavnertips?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s