Vild Valentino

Er I helt klistret ind i Valentinssmovs idag?

Jeg er bestemt ikke. Selvom jeg ikke ville ha’ noget imod at være 4 sheets to the wind in Copenhagen idag, og danse rundt til den her partystarter:

Men det må blive en anden god gang. Har skåret ned på mine vilde planer, og det største der sker for mig idag, bliver nok et fastelavnsbolletogt til Lagkagehuset. Og så en lang date med min one and only T-baby (specialet). Det bliver for vildt. For trods min brors mange fuldeopkald, hvor han bestemt mener han taler med min one and only, så er jeg en glad singlepi’. Haha, det lyder forfærdenligt, men er nu rigtig godt tilfreds med ikke at ha’ nogen mand på hjernen. Det er dejligt at ha’ sine tanker helt for sig selv.

Rigtig god fredag til jer derude. 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

(Ekstra hjerter har aldrig skadet nogen.)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s