Efterårets glæder

Hej med jer,

Det er selvfølgelig lidt vel tidligt at tænke på efterår, men det gør jeg nu alligevel. For efterår er lig med bogsæson. Og er der noget jeg kan li’, så er det bøger. I bogen, jeg er opkaldt efter, siger Linnea at hun er opkaldt efter en blomst, og elsker blomster. Og jeg kan kun sige det samme – både bøger og blomster får mit hjerte til at danse hopla (hvilket jeg også skrev en stil om i folkeren). Er også ret glad for TV-serier, og seje kvinder, der ikke er bange for at være sig selv. Som Lena Dunham for eksempel. Jeg følger Dunham på Instagram, og blev derfor ramt af øjeblikkelig bogbegejstring, da jeg så det her billede:

Lena Dunham Not that kind of girlbillede/Instagram

Nu venter jeg spændt på oktober, og tror årets fødseldagsgave til mig selv skal være Dunhams bogdebut. Coveret er dejlig retrolabert i fine farver. Glæder mig til at tilføje bogen til mit bibliotek. Og er rigtig spændt på at opleve Lena på skrift. For jeg er, som alle andre mennesker burde være, helt tosset med Girls.

Har I nogle udgivelser, I glæder jer til her i 2014?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s