Hjernerundtur

Specialelivet er ikke lutter fastelavnsbolle idag. Kunne ikke sove i nat, og vågnede op med hjertebanken og har stadig svært ved at trække vejret sådan ordentligt ind. Det er ligesom det ikke når længere end til det allerøverste af brystet. Kan mærke at jeg er nødt til at sige fra, men det er virkelig svært når man er sådan en, der bare gerne vil gøre alle glade. Hvilket så ender med, at man slider sig tynd og sidder tilbage med en ikke sådan helt vildt glad følelse. Sådan har jeg det idag. Og er ret dårlig til at slå det hen at jeg først kom sent op idag, fordi jeg prioriterede mine otte timers skønhedssøvn. Har lyst til at gå ud på min altan og råbe Ahjjggjgrhewjrghr! ud over Universitetsparken.

Det er skørt at humøret sådan kan svinge. Fra at være happy-happy-kollegieforelsket igår, til at hænge sådan med næbet at jeg sparker til det med fødderne, når jeg bevæger mig. Og så vide at alt det, er noget, der sidder i mine tanker. Ville virkelig ønske at jeg kunne sætte en tryllestav til tindingen, og suge alle tankerne ud og ned i en fin krystalkaraffel, og lukke den til. Ahh. Ro i hjernen. Well, vil gå en tur i stedet og se om det ikke hjælper. Hvorfor har vi ikke katte-klappe-caféer i Danmark? Er sikker på de ville være et hit for specialestuderende in dire need of fluff. Men en enkelt solstråle lige i fjæseren kan vel også gøre det? I hope so.

Hov ja, I kom da vist helt ind i min hjerne idag.  

Håber I har det dejligt derude bag jeres skærme.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s