Det der kollegieliv

Hej med jer, skønne læsere.

Jeg ved ikke om nogen af jer har boet på kollegium. Hvis I har, så ved I nok hvor specielt det er. Hvis ikke, så vil jeg gerne indvie jer i det. Engang for lang tid siden skrev jeg om det i Delfinen. Og ja, nu gør det altså lige lidt igen.

KollegielivIdag har jeg været på læsesalen fra klokken 10 til 20, kun afbrudt af en frokostpause. Jeg kom hjem kvart over otte, frisket let op af aftenkulden og måneskær, men egentlig sådan rimelig træt i låget. I køkkenet finder jeg nogle af de bedste mennesker i færd med at se Luksusfælden. Men det kan vi ikke rigtig holde ud til, så pludselig går der DJ i en af mine gangfæller. Rihanna bliver sat på anlægget, og volumen tyres godt op. Derfra kører den derud af med Linkin Park (specielt til ære for mig), Marie Key og Rasmus Nøhrs glade pizzabud. Danser og synger, og min træthed er puf! væk og erstattet af en grundglæde. Jeg nynner hele vejen ned af gangen, og ligger nu i min seng med et smil og hjertet fyldt med kollegiekærlighed.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s