Jagten på den perfekte weekend

Hej med jer,

Kender I det, når ens tanker er ligesom en stæreflok, der flyver rundt – ændrer retning og flakker omkring, og det kan være svært at vælge det lille pip, som skal flyve fra ens læber? Eller komme ud af fingerspidserne. Sådan har jeg haft det de sidste dage. Et tumultarisk tankemylder af kaotiske dimensioner. Ikke fordi tankerne i sig selv er kaotiske, eller negative. Kaoset er blot fordi, der er så mange af dem. Hvilken en skal man gribe fat i?

Nu er det mandag, og jeg sidder og vågner op med en hjemmejuicet gulerods/æblesaft mens en lille blåmejse pikker løs på fulgefoderkuglen på min altan. Stæreflokken har næsten opløst sig, og jeg skal over på biblioteket og skrive løs. Men først så får I lige lidt søndagsglimt fra min weekend. Den bød bl.a. på kvalitetstid med et par af mine søskende, indflytterbobler og -kagefest. Og udrensning af spindelvæv både indeni mig og på mit værelse. Gensyn med R.L. Stines Goosebumps, kollegiekøkkenhygge, fællesspisning og underlige japanske rissnacks. Og selvom jeg ikke er fri af specialets åg endnu, så var den nærmest perfekt.

Var jo selvfølgelig ude på den obligatoriske søndagsgåtur i et gråligt Aarhus. Blev ramt af en stor længsel efter at bo i en fin lejlighed. Og efter smukke vintagekjoler.

Resten af dagen blev brugt på effektive aktiviteter som støvsugning, oprydning, coladrikning, magasinlæsning og dobbelt-op på Arvingerne samt lidt Flappy Bird og Quizkampen. Tænkte også en del på bloggen her. Hvad jeg har lyst til at dele, og hvad der giver mening at dele. Har I nogle inputs til mit snarlige redaktionsmøde med mig selv?

Nu er det vist tid til at rette ryggen, putte et ansigt på. Rede sengen. Tvinge mandagsglæden frem. Og slet ikke spilde tanker på den her sang, og at der nu bor en anden på værelset overfor mig.

Tak fordi, I læser med.

Ha’ en rigtig skøn mandag.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s