Eff It, Let’s Go

Hej i fredagsland, fine læsere

Om en uge så skal jeg være, hvad der ligner færdig med specialet. Så derfor er det tid til at cowboye op, heste løs, give slip på (sige nej tak til) alt overflødigt. Nu er det nu. Vil så gerne ha’ den ged onduleret. Så jeg kan fejre Valentinsdag (juhu! for et halvt år med mig selv) med lyserøde bobler og venindetur til hovedstaden. Og søndagskoncert med søstrene herunder, for slet ikke at nævne et spændene mandagsmøde.

thesis writing exam eksamen speciale specialeskrivning

Lige akkurat nu rumler min mave, så jeg vil proppe den med en noget mad, og se at få skrevet en hulens masse klogheder inden jeg skal spise middag hos min bror (juhu! for folk man kan tvinge lokke mad ud af).

Der var mange juhu’er idag.

Fornemmer I det også?

Enden er nær. Nogle har weekend. Andre har vinterferie.

Jeg håber, I har det godt. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s