Lidt om mit liv

Hej med jer, søde læsere.

De sidste par dage, har jeg været lidt ordknap (og billedfattig). Og måske ikke virket i det bedste humør. Men jeg synes bestemt ikke, det skal være en surhedsbelemring at læse med her hos mig. Det er livet for kort til (ligesom det er for kort til at gå i for små sko, spille kostbar, se den samme film to gange og spise dårlig chokolade). Og faktisk, så afspejler de to sidste dages blogindlæg ikke helt, hvordan mine dage var. Så det retter jeg lige op på. Nogle af billederne har I muligvis set på Instagram, men håber I overlever et gensyn.

Kronjyden thekandeI mandags blev jeg nemlig mor til denne fine thekande fra Kronjyden Keramik. Så den i fredags på genbrugstogtet, men fik ikke hapset den. Heldigvis har jeg nogle søde forældre, der er skyld i at den nu er min.

An Ocean of WasteMandag var også dagen, hvor vi blev genforenet med solen. Det var SÅ tiltrængt. Cyklede derfor en overspringstur til havet, og fik stemt tankerne af bølgeskvulp. Bliver lidt ked af det, når jeg ser, hvad folk smider i havet. Heldigvis skyller noget af det ind på land, og vi kan forhåbentligvis få kørt det til forbrændningen. Men sikke da en farveladefest! Det var noget af en øjenforfrisker ovenpå hvidt i hvidt i brunt.

Måne SkumringBlev på stranden og så solen gå ned i havet. Forventer altid at det siger svup, når den går ned. Eller at jeg ser det sagnomspundne grønne glimt. I mandags måtte jeg nøjes med at cykle gennem det tussede landskab, nyde den lille halvmåne og træernes sorte silhuetter.

Cover TiramisuKom også hjem til Aarhus i mandags. Og hvilken hjemkost! Der lå et nyt Cover, en nydelig ring fra HandcraftedCph som jeg vandt hos herlighedsdamen her, for ikke at tale om skålen med tiramisu, der ventede på min køleskabshylde. Åhr!

Kortæsker Chronicle BooksEfter tandlægeforskrækkelsen igår, skulle jeg på venindebesøg. Og hvad er bedre, end at glæde andre? Derfor fik hun en bare-lige-fordi-ting. Fint pakket ind og med kort til, mais oui. Som I kan se, går jeg aldrig ned på kort. Disse farligfine æsker er alle fra yndlingsboghandlen.

Hule VoksenhuleDet var ikke et helt almindeligt venindebesøg, jeg skulle på. Havde nemlig aftalt hulebygning. Vi byggede først en under bordet, men måtte erkende at vi jo faktisk er vokset en del, siden vi sidst byggede huler. Derfor måtte vi inkorporere en bænk, en skænk, en skammel og en gulvmoppe, før der var plads nok. Og som I kan se, så er saftevand skiftet ud med bobler. Hurra for næsten-voksenlivet. Og hverdagsbrachetto.

HuleEr den ikk’ fin?

Howlin' PelleOg hvad laver man så I en hule, tænker I nok. Man googler bl.a. Howlin’ Pelle og hører god musik.

Godnatlæsning Signature of All Things Gilbert SOATIgår blev også dagen, hvor jeg tog hul på ny godnatlæsning. Nåede kun 20 sider, men de lover godt. Rigtig godt endda. Glæder mig allerede til at gå i seng igen.

StatsbiblioketetMen først skal dagens dont overstås. Idag har de dælme hejst splitflagene. Bare fordi at jeg vender tilbage.

***

Håber I har det godt derude, fineste. 

Kommentarfeltet er til fri afbenyttelse, bare så I ved det. 

Advertisements

2 thoughts on “Lidt om mit liv”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s