“Jeg får børn af forbavselse!”

Der er så mange, der har travlt med at være normale. Mig selv inklusive. Men det er nu meget befriende at gi’ sig  plads til at være anderledes. Og se andre, der gør det. Jeg vil gerne slå et slag for originalerne. Karen Blixen for eksempel. Eller grevinde Hamilton. Vi burde gå mere med turban og store hatte. Og være hverdagsgrevinder. Prinsesser er lidt for polerede. Tror grevinder har det sjovere. Vil gerne gi’ den op for Grevinden på 3.

Grevinden på 3.

solbriller hos frisøren

“Mennesker jeg ikke kender kommer og gnaver mig i ansigtet. Jeg kan ikke ha’ det!” Ja, kindkys er da noget underligt noget.. Og makrelsalatmadder på fint porcelæn, hvorfor ikk? Er også ret vild med hendes interesse for at holde det danske sprog i hævd: “Man starter en bil og man starter et fly. Man starter ikke en forretning. Jeg åbner en forretning, ikke. Man kan jo ikke starte en forretning. Den løber jo ikke hen ad gaden. Det er jo helt forkert.”

turban selfieEjer desværre ikke denne turban. Den var venligst udlånt af en kollegiebuddy til en spontan torsdagsbrandert i morgenkåbe (åh de dage med menigt studenterliv).

Og ja, jeg ved godt at vi nok aldrig bliver grevinder. Jeg kan faktisk godt li’ at lave mad (og købe ind til det). Og jeg har (endnu) aldrig smagt østers. Men jeg elsker at gå med hat (eller hue). Jeg synes sådan set bare, at vi skal give os selv (og andre!) lov til at skeje ud. 

Ha’ en fabelagtig torsdag, kære skærmtrolde. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s