Bryd rammen før du bryder sammen

Halløj derude i fredagsland,

Jeg har haft en vild uge. Den startede ud med, for mit vedkommende, lettere hængende mundvige og følelsen af at være på bunden af Marianergraven. Idag har jeg det lidt som om jeg er til rave på verdens tag, hvilket gør det lidt svært at sidde stille med ræven i stolen og formulere klooge sætninger.

Specialet havde presset sig på, og fredag i sidste uge måtte jeg gå fra læsesalen med hjertebanken og tårer i øjnene. Det tror jeg mange specialeskrivende oplever. Havde ærligt lidt ligesom Chris fra Chokoladefabrikken, spændt min livrem så stramt, at jeg fik mig selv klemt op i en spids. Ikke så smart. Nåede eksplosionspunktet og måtte ringe til lægen, der heldigvis godt kendte til den slags og var meget forstående. Selvom det var lidt af en indre kamp, og ret så grænseoverskridende at skulle tale med sin læge om sådan noget. Men som Stephen Bruyant-Langer så klogt formulerer, så er det med at bryde rammen inden man bryder sammen. Det er mine regler, og det er mit liv.

I denne uge, så jeg for første gang mit eget tekstforfatteri på tryk sådan rigtigt (kig i den her). God fornemmelse. Desuden tog min beklemte situation en uventet drejning, og en gammel drøm er vakt til live igen. Så nu lytter jeg lidt til de her sange. Specialebenzin, der virkelig rykker.

Ha en dejlig weekend, fineste.

Og HEJ! til alle jer nye, der er kommet til. Tak for at I vil læse med. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s