Oh No! I’ve Lost My Blogging Mojo

Hellooow internetvenner,

Jeg er ked af, jeg gik helt M.I.A. på jer. Blev lige sat til dørs af specialet. Men jeg er tilbage igen. Spandevis af the, en tur til Thy, seriekiggeri og cafékaffedates hjælper på alt. Og denne her herlige video fra Vogue hjælper også lidt på min januarnedsmeltning. Selvom jeg synes Naomis pose er lettere racistisk. Eller er det bare mig? Storelsker Girls, og danser opturshopla over at pigerne er tilbage på min skærm igen. Og ja, selvfølgelig skal Vogue også hapses når det lander hos en magasinpusher nær mig (Sallings kiosk er rigtig god i Aarhus).

Jeg har genfundet min mojo, og er tilbage i daglig frisk form. Håber vi ses herinde. 

Aftenkram til jer, sødeste.

Advertisements

2 thoughts on “Oh No! I’ve Lost My Blogging Mojo”

  1. Hælløw 😊
    godt du er tilbage, Jeg var begyndt at undre mig… Men tænkte så at det var specialemonsteret der havde lagt sin klamme hånd på dig 😵
    Welcome back Mojo! 😃

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s