2014: Matthew McConaughey-året

true_detective_matthew_mcconaugheybillede: HBO via The Hollywood Reporter

Så er det fredag! Med slud, regn og andre lækre sager. Anders Fogh var i Go’ Morgen DK og Danmark fik lagt billet ind på ikke mindre end tre Oscars igår. Jeg var på Statsbiblioteket kl. 07.57 og havde den ære at ha’ den sagnomspundne stillesal for mig selv i adskillige minutter. Verden er af lava.

Nå, men altså. Det, der er med Matthew McConaughey det er, at mit 2014 kommer til at stå i hans tegn. Kloge hoveder (ved dog ikke lige hvem), siger at det man laver 1. januar giver en indikator for, hvad der kommer til at ske resten af året. Og eftersom, jeg så Magic Mike, tager jeg det som et varsel om at, der kommer mere McConaughey her i 2014. Og sørme så. Han har lavet det, de i Hollywood-kredse kalder career turnaround og blev således igår Oscarnomineret. Jeg har stadig ikke fået set Mud, men det skal jeg ha’ gjort, så snart jeg har tid. Glæder mig enormt til at se Dallas Buyers Club, når den engang rammer de danske biografer (hvorfor er de så håbløst bagud?). Men allermest glæder jeg mig faktisk til at se HBOs (de er garant for gode serier jo) True Detective. Den virker dejlig mørk og lovende. Americana når det er bedst. DR har skrevet om den her, og du kan lure på traileren her.

Ha’ en pragtfuld fredag, folkens.

Advertisements

3 thoughts on “2014: Matthew McConaughey-året”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s