Man kan altid se himlen i en vandpyt

I hvert fald, når regnen er stoppet. Derfor vælger jeg ikke at kalde dette indlæg “Lortegeden”, og skrive en smøre om, hvordan jeg græder mig i søvn og har mareridt om en vis Rosemarys T-Baby (mit speciale). Næ, med en positiv indstilling som var jeg stadig grøn pigespejder, så er der ikke andet end at rette på uniformen og komme igang.

Heldigvis skal der små ting til at muntre mig op. Som for eksempel en stråhat, der engang har tilhørt Leif (som jeg ikke aner hvem er). Fundet for en slik (2 kr) på loppis i Aarhus. Gad godt vide, hvem Leif er, og hvor stråhatten egentlig stammer fra.

Hipster Leif StråhatOg hurra! for kindrødt på dåse. Uden den opfindelse lignede jeg en zombie (endnu mere end jeg gør). Youngblood Tafetta BlushMan skal heller ikke kimse af hjemmelavede romkugler, som køkkenalfen har fremtryllet til mine medkollegianere og jeg idag. Er SÅ glad for, jeg ikke bor alene i denne tid. Virkelig. Ved ikke, om jeg ville få snakket med mennesker, hvis jeg ikke havde mine skønne gang-stars. RomkuglerUndervurder aldrig glæden ved overspringshandlingers fysiske manifestation. Netshopping er et hit. Selvom jeg udemærket godt vidste, hvad det var, så blev jeg alligevel helt glad, da jeg fik bogen her idag (i øvrigt et bogtip opsnappet hos bloggerdronningen Julia). Øv for at jeg ikke har tid til at læse den. Men snart, snaaart, så skal der onduleres bøger til den helt store litteraturmedajle. Der er lys for enden af tundellen (som en af mine Facebookvenner engang fik formuleret sig).WalkingBackwardsinHighHeels

Med det, så vil jeg ønske jer en herlig torsdag. 

Hvis I trænger til et godt grin, så tjek den her video ud. Ret sjov markedsføring af en gyserfilm. 

Advertisements

1 thought on “Man kan altid se himlen i en vandpyt”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s