Dagen, der forsvandt

Normalt går dagene bare, og jeg tænker ikke så meget over det. Men som specialeskrivende er det lidt en anden sag. Så hiver man sig fast i dagen, og prøver at få den til at blive her lidt endnu. Som regel uden held. Dagen idag var ingen undtagelse. Min sidste visdomstand drillede, og idag blev brugt på tandlægebesæg, specialeri på læsesalen, isindkøb, og så til tandlægen igen og få hevet den sidste rest af visdom i tandform ud. Derfor var jeg stille idag. Det var ikke lige meningen at dagen sådan skulle forsvinde. Men hvad, der kommer en spritny af slagsen i morgen. Her er lige lidt øjenguf fra min dag (som egentlig er en tro kopi af hin tirsdag i oktober):

eurowomannatbordlysHåber jeres dag var lidt mere indholdsrig. 

Psst: Apropos Eurowomans tema om sex, så har jeg en ret sej søster, der har fotograferet denne her kampagne for seksualoplysning til handicappede. Meget oplysende og aftaburiserende læsning, synes jeg.

Advertisements

2 thoughts on “Dagen, der forsvandt”

 1. Hej smukke Linnea
  Var bare nød til lige at dele hvor sindsygt meget jeg kan relatere til dagene der forsvandt, dem, som man uden held forsøgte at holde fast, men som på en eller anden måde alligevel bare smuldrede mellem fingrene på en. Jeg tror, det er overskriften på mit speciale liv – Dagene som smuldrede – eller som du så fint og skønt udtrykker det i dit blog indlæg. Bare rart at vide at man ikke er helt alene i verden nogle gange.
  Håber alt er vel udover, og elsker at følge med herinde, det er kæmpe skønt 😉

  tanker herfra
  Janne

  1. Åhr Janne ❤
   Tak skal du ha'. Det er dejligt at høre det giver mening det jeg skriver. Og virkelig også rart ikke at være den eneste, der har det sådan. For hvor pokker blev de af, de dage?
   Alt er endelig vel udover, men er der egentlig noget 'udover'? Synes specialet fylder og flyder udover alt andet. Som en klam tåge.. Ah godt det snart er forbi!
   Jeg håber, du har det pragtfuldt og ja, ellers bare nyder livet (hvis du kan) 😉
   Så herligt at du følger med herinde.
   Tankeknus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s