Kuk i døgnrytmen?

Uff.. Så ramte mandag. Kold og barsk. Men det er vel ingen vej udenom. Det er lidt ligesom med den første pandekage, der altid kikser – man kan ikke bare springe den over.  Det er endelig lykkes mig at vende min døgnrytme. Godt nok var jeg ikke oppe kl 07, men 09 er da bedre end 12. Hvordan gjorde jeg så det? Jeg fik hjælp af Bobby. Udover at ha’ det fantastiske navn, Bobby Zachariae og indehaver af titlerne cand. psych. og dr. med., har han også en meget behagelig stemme og laver nogle pragfulde cd’er om visualisering og livskvalitet. Allerede i gymnasiet, da jeg led af eksamens- og præstationsangst, fik jeg stukket hans “Generel afspænding” i hånden. Og siden da har lydfilen ligget godt gemt i iTunes. Det er mange år siden, jeg har brugt den, men er faldet i søvn til den de sidste to nætter. Det virker virkelig. Så, hvis du har svært ved at sove, kan jeg klart anbefale en guidet meditation at glide ind i drømmeland på.

godnatFik I også lyst til at gå i seng igen? Mandag, din mare. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s