Pas godt på dig selv

blomsteroglysrugbrø'slikthekjoleGloriaDet er januar, det er eksamenstid (specialetid for nogen, ahem). Det er godt nok ikke så koldt, men der er lang tid til foråret kommer os til undsætning. Og hvad kan vi så gøre ved det? Ikke sådan vildt meget. Men noget kan vi da sørge for – nemlig vores eget velbefindende. Det er som oftest de små ting, der betyder mest. Små detajler, der gør en dag meget bedre. Som når man køber blomster til sig selv. Tænder et lys, bare fordi. Laver et par økolicious rugbrø’ (godt jysk for madder) med hvidløgsmayo til sin frokost. Når man ikke bare spiser sit yndlingsslik ud af posen, men gør noget ud af serveringen, også selvom det kun er til en selv. Eller køber god the (og en creme), til at stå vinteren imod med. Lidt online udsalgskjoleshopping hjælper også. Og at glæde sig selv med en biograftur, varmer på lange vinteraftener. Nu skal der ikke gå ren Gwynnie i den, men jeg synes altså, det er vigtigt, at kunne tage vare på sig selv. Og gøre alt, hvad man kan for at gøre sit eget liv bedre. Også selvom det bare er at rede sengen hver morgen.

God søndagskarma til jer

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s