Hvad definerer dig?

Sidste lørdag havde jeg en lidt svær dag (måtte gå grædende hjem fra læsesalen). Jeg gik en tur i skoven med en sød kollegiebuddy og vi snakkede om forhold, forældre og fortid. Om hvad, der definerer os som mennesker. Om hvordan man reagerer på, hvordan andre behandler en. Om dem der vælger at give op overfor livet, og synke ned i sofaen med Marabouen og dem, der ikke gør. Om at miste, og hvordan man tackler det.

Jeg satte mig på en bænk og tænkte lidt over livet. Jeg læste engang i en bog, at der sker noget i hjernen (kender ikke de nøjagtige biologiske termer for det) når vi kigger på horisonten, og lader blikke fæstne sig lige dér hvor jord og himmel mødes. Det hjalp i hvert fald på min dag.

Udsigt AarhusI løbet af ugen, læste jeg dette indlæg hos drøndejlige Emily. Og idag faldt jeg så over denne TEDtalk, som er ret enestående. Og ikke et ord om nytårsforsætter, men de to inspirerende damer fik mig altså til at tænke lidt. Om, hvordan man vælger at se livet. Og om, hvad man kan, hvis man vil.

Lørdagskram til jer, søde internetvenner

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s