Hørt i køkkenet

KollegiekøkkenAt bo på kollegium, er nok en af de bedste måder man kan bo på (hvis det da ikke er med en virkelig god veninde). Det er så dejligt, aldrig at komme hjem til et tomt køkken. Der er altid nogen, til at drikke kaffe, øl, fløde eller saftevand med. Og nogen at snakke med. Eller diskutere nyhederne med. Fordi det er meget forskellige mennesker (ikke kun studiemæssigt), opstår der tit skægge situationer. Som for eksempel forleden, da der skulle vælges film til spontan filmhygge i køkkenet. Lettere garvet japansk-/historiestuderende (hunkøn), spørger yngre, matematikstuderende (hankøn): “Er du til kunstneriske homofilm?”

Glædelig fredag, folkens. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s