Manden i mit liv

Sådan rent musikmæssigt, that is. Faktisk har jeg mødt ham på en blog. Hos verdens sejeste Snegl. God musik, dét er det. Øreguf af den bedste slags. Og det har jeg virkelig brug for. Tror det er sundere at forkæle mig selv med musik end slik her i specialeslutspurten. Gad virkelig godt vide, om kunstnere får mest ud af man køber deres musik på iTunes eller lytter via Spotify. Jeg er mere iTunes-typen, så krydser fingre for, at det er det bedste (når nu jeg ikke gider købe fysiske cd’er). Nå, det var musikken vi kom fra. Værsgo:

Har I anbefalinger til noget lækkert musik?

Og ved I, hvad der gavner kunstnerne mest? 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s