Hvem er Folmer?

Idag, da jeg pludselig fandt mig selv i Magasins prøverum i stedet for på Statsbibliotekets stilige læsesal, overhørte jeg en samtale. (Ja, jeg ved godt at det ikke er pænt at kigge ind af vinduer og lytte til andres samtaler, men jeg gør det alligevel.) Da jeg gik ind i prøverummet bemærkede jeg to piger på omtrent min alder. Jeg bed ikke synderligt mærke i dem, men det burde jeg ha’ gjort. Mens jeg prøver udsalgsfund, så overhører jeg pigernes prøverumssnak. Sådan meget almindeligt a la: “Ej, den er fin. Den sidder flot” . Jeg er egentlig mere optaget af mig selv og mit prøveri, men ikke længe. Jeg hører den ene af pigerne sige: “Hej Folmer, det er lige mig. Det er bare fordi jeg er lige i Magasin og har fundet en frakke. Må jeg godt købe den? Den er dueblå og så’n fin klokkeformet.” … “Ja, vi kan jo hurtigt blive enige om at jeg mangler en frakke. Det gør jeg.” … “Men jeg har jo også fået en parfume i julegave af min far, som jeg har tænkt mig at bytte. Det skal vi bare ikke sige til ham, vel.” … Samtalen ender med at hun siger: “Jamen vi ses, ikk’ Folmer.” Tilbage står jeg halv på-/afklædt og tænker: HVEM ER FOLMER?

1) Det er ikke hendes far. 2) Der er jo ingen unge mennesker, der hedder Folmer. De eneste to, jeg kender er 65+ og bor henholdsvis i Thy og på Læsø. 3) Hvis det er hendes kæreste, hvorfor sagde hun ikke “skat” eller “søde” i stedet for at kalde ham ved navn. 4) Hvis det er hendes kæreste, hvorfor (jeg mener HVORFOR) ringer hun dog til ham, og spørger om lov til at købe? Har hun ingen økonomisk styrelse? 5) Er det hendes bankrådgiver? Ej, man ringer jo ikke til sin bankrådgiver og be’r om lov til at udsalgsshoppe.

Her, flere timer efter, ulmer spørgsmålet stadig. Har I et godt bud?

Findes der unge mennesker, som hedder Folmer?

OK, I får også lige et styk prøverumsselfie med specialelook.

prøverumsselfie

Ha’ en dejlig aften, søde læsere.

♥♥

Advertisements

9 thoughts on “Hvem er Folmer?”

      1. Funny, sugardaddy havde været mit næste bud 😊 Folmer er da også det fedeste sugardaddynavn!! 😃

      2. Hahaha ja, for dælen. Folmer Sugardaddy. I mit hovede er Folmer altså ret gammel.. Men who am I to judge? Måske man skulle overveje at anskaffe sig en sugardaddy. Men hvor støver man sådan en op?

      1. Haha ja! Gad godt se, hvem der svarede på: “Er du “Folmer”? Ung kvinde søger ældre mæcen til at forsøde tilværelsen, gerne i form af shopping i Magasin.”

  1. Måske ville du ( og jeg ) blive overraskede 😊 får nogle ” mental pictures” som ikke er for kønne i hvert fald 😆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s