Nu på dansk

migmigmig

Hej søde læsere,

(jeg kender ikke så mange af jer, men er ret sikker på, I er søde)

Jeg synes pludselig jeg var for langt væk på engelsk. Og jeg kan se at de fleste, der læser med, efterhånden kommer fra Danmark. Så stilen er lagt om. Sproget er nyt. Men det er stadig mig.

Jeg tog beslutningen om sprogskiftet i fredags. Jeg hørte P1 i kollegiekøkkenet, mens jeg fik mig et par madder. Mattias Kolstrup fra Dúné var i studiet, og talte om at synge på engelsk. Og om, hvordan man kan gemme sig bag et fremmedsprog. Dansk kommer tættere på. Det befrier. Jeg tænker nok heller ikke så meget over mit ordvalg på dansk, fordi det (trods mange år med skole-/unigang på engelsk) er større. Det er mit modersmål, og det er på dansk jeg er allermest krea(s)tiv med min ordleg.

Faktisk har jeg bagt på idéen et stykke tid. Ærlighed er jo det nye shizzle her i 2014. Og det kommer man som bekendt længst med.  Og siden jeg er generel fortaler for at kaste sig ud i noget nyt, måtte jeg altså prøve det. Ingen frygt og ingen fortrydelse. I stedet for en stor, perifær læserskare, så vil jeg hellere ha’ en mindre, men tættere en.

Så, jeg håber I er med på at det foregår på dansk herinde fra idag. For jeg er ret så vild med at blogge for jer.

Dear English/international readers,

Thanks for the fun, follows and comments.

My blogging adventures are in Danish from now on.

And why is that? I felt like changing things up and most of my readers are coming from Denmark.

Take care.

xx

Linnea

 

Advertisements

4 thoughts on “Nu på dansk”

  1. Den der skønne datter jeg har fået, har givet totalt meget underskud på energi-kontoen. Så den engelske læsning blev lagt på hylden for flere måneder siden (desværre), og jeg har derfor ikke rigtig fået læst noget af det du har skrevet.
    Derfor siger jeg HURRA for det danske! Det kan jeg overskue, og jeg glæder mig til, igen at kunne følge lidt med i dit liv 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s