Doctor’s Orders: Stay in Bed Today

wisdomtoothremovaldayHere’s a glimpse of my Tuesday. Today, I’m excused for working on my thesis. I can eat Ben & Jerry’s for dinner (in fact my dentist told me to do so. Aren’t I a lucky girl?). I plan to read the rest of the day. Leisurely reading. In magazines and this great (I hope) novel. I got it recommended from my sweet colleagues in this wonderful bookshop.

I hope your’e having yourselves a nice Tuesday. Maybe this song & video will make it a little bit better.

Advertisements

1 thought on “Doctor’s Orders: Stay in Bed Today”

  1. […] Normalt går dagene bare, og jeg tænker ikke så meget over det. Men som specialeskrivende er det lidt en anden sag. Så hiver man sig fast i dagen, og prøver at få den til at blive her lidt endnu. Som regel uden held. Dagen idag var ingen undtagelse. Min sidste visdomstand drillede, og idag blev brugt på tandlægebesæg, specialeri på læsesalen, isindkøb, og så til tandlægen igen og få hevet den sidste rest af visdom i tandform ud. Derfor var jeg stille idag. Det var ikke lige meningen at dagen sådan skulle forsvinde. Men hvad, der kommer en spritny af slagsen i morgen. Her er lige lidt øjenguf fra min dag (som egentlig er en tro kopi af hin tirsdag i oktober): […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s